bildet viser mennesker som sitter i møte med en mann med mikrofon ved scenen

Teambuilding for Trysil RMM’s ansatte

I september var det en samling for alle ansatte i Trysil RMM’s fire selskaper.

 “Vi syntes det var på tide at våre ansatte ble litt bedre kjent på kryss av landegrensene, og at de fikk litt innsikt i strategien til konsernet”, sier konsernsjef Jon Kjetil Jutulstad. “Og av våre 50 ansatte var det 45 som deltok”, sier han.

I løpet av et par år har Trysil Maskin gått fra å være et lite norsk selskap til å bli en internasjonal gruppe med et nytt navn – Trysil Road Marking Machines, og en samling hos morselskapets lokasjon i Trysil var viktig.

“Trysil RMM Leker”

Etter en grundig omvisning på fabrikken, ble de ansatte delt inn i syv lag, hvor de konkurrerte innbyrdes om å bli de første vinnerne av «Trysil RMM leker», etterfulgt av middag og sosialt samvær.

“Den beste delen av samlingen var lekene. Da vi konkurrerte, ble vi godt kjent med hverandre og vi fikk en god lagfølelse. Jeg synes også at stemningen under middagen var storveisforteller Aleksi Karppinen fra Finland etter hjemkomsten.

Aleksi jobber som formann i det finske selskapet i Kajaani, og fordeler oppgaver til de ansatte i verkstedet.

“Jeg liker også godt å jobbe med design av nye produkter og finne nye løsninger og arbeidsmetoder,” sier han.

Karppinen likte veldig godt å møte alle kollegaene i Trysil RMM.

Bli kjent med hverandre

“Samlingen i Trysil var veldig morsom, og vi fikk møte hyggelige kollegaer fra de andre selskapene i gruppen. Det å møtes ansikt til ansikt, gjør det enklere å kommunisere i etterkant og terskelen til å ta kontakt med hverandre blir senket”, sier Benny Bergs.

Benny Bergs jobber som prosjektleder i det svenske selskapet i Falun.

“Det var også hyggelig å møte kollegaer som jeg bare hadde hørt om tidligere, som jeg nå fikk en mulighet til å snakke med”, sier Benny

Han synes det er bra å bli en del av et litt større selskap.

“Nå har jeg både finske, norske og amerikanske kollegaer. Vår samlede kompetanse og bransjeerfaring er vesentlig, og det er utviklingsmuligheter for oss alle”, avslutter Benny Bergs.