Trafficprinter

Trafficprinter® utviklet av Trysil RMM representerer et banebrytende fremskritt innen veimerkingsteknologien. Denne innovative lastebilmonterte printeren for termoplast gir en revolusjonerende tilnærming til veisymbolmerking. Denne avanserte maskinen gir operatøren muligheten til å merke veisymboler direkte på vegoverfalten med fantastiske resultater. Trysil RMM har satt en ny standard ved å kombinere mobilitet og presisjon, og Trafficprinteren representerer et viktig steg mot forbedret veisikkerhet og effektiv veimerking.

 Lastebilmonterte printere for termoplast har lenge vært etterspurt for å forenkle veimerkingsprosessen, og Trafficprinter er svaret på denne utfordringen. Ved å eliminere behovet for separate utskriftsinstallasjoner og å gi operatøren muligheten til å skrive ut symboler direkte fra lastebilen, øker denne innovative løsningen ikke bare effektiviteten, men i tillegg reduseres behovet for manuell arbeidskraft. 

Trafficprinteren gir operatøren et trygt arbeidsmiljø. I tillegg kan man velge alle tegn og symboler og det printes et tegn eller symbol på 30 sekunder. Symbolene velger man enkelt fra førerhuset på bilens digitale bibliotek over alle symboler og tegn. 

Trysil RMM har fokusert på å kombinere pålitelighet og brukervennlighet i designet av Trafficprinter, og resultatet er en maskin som gir nøyaktige og holdbare veisymboler. Dette vil ikke bare bidra til å forberede trafikksikkerheten, men også redusere kostnadene og tiden knyttet til veimerking. 

I nåtiden er det viktig å se nytten av innovative løsninger og teknologiske fremskritt. Trafficprinter representerer en milepæl i veimerkingsbransjen og viser hvordan avansert teknologi kan forvandle alle sektorer. Med sin unike evne til å merke veisymboler direkte fra lastebilen, baner denne printeren vei for en ny æra av presisjon og effektivitet innen veimerking. 

I tillegg til å designe og utvikle innovative maskiner står vi for enestående service! Vi har service i alle ledd og gir umiddelbar hjelp om det skulle være behov. Les mer om alle typer service og support vi tilbyr her. 

Bildet viser et oversiktsbilde av en Trafficprinter.