Bildet viser Jon Kjetil Jutulstad.

Messedeltagelse

På messer møter Trysil RMM gamle og nye kunder og får vist frem produktene sine. Daglig leder i Trysil RMM, Jon Kjetil Jutulstad, sier at pandemien satte en stopper for alle relevante messer, men nå er flere messearrangører i gang igjen.

”Vi fokuserer først og fremst på bransjemesser i inn og utland, og den viktigste messen for oss er nok Intertraffic i Amsterdam som arrangeres annet hvert år», forklarer Jutulstad.

Intertraffic ble kansellert bade i 2020 og 2021 pga pandemien, men nå skal den gjennomføres siste uken i mars 2022. Denne gangen skal Trysil RMM stille ut en Trafficprinter som de tror vil vekke oppsikt. Den er dessuten nominert til den gjeve Intertraffic Award prisen, som deles ut på messen.

Trysil RMM deltok for første gang som utstiller på ATSSA Convention & Traffic Expo i Tampa, Florida i februar 2022. Der var det også Trafficprinter teknologien som vakte betydelig interesse, og markedet i USA ser ut til å åpne seg.

«Messer er viktig for oss for det er en enestående mulighet til å vise frem produktene våre, særlig for nye kunder i nye markeder. Men vi deltar også på noen mindre messer i Norge og Sverige», sier Jutulstad.

Trafficprinter