bildet viser Jon Kjetil som er administrerende direktør i Trysil RMM.

Markedsgjennombrudd for Trysil RMM i Italia

Trysil RMM er glade for å kunngjøre signering av en kontrakt for levering av lastebilmonterte veimerkingsmaskiner til det Italienske markedet. Selskapet Autostrade per l’Italia kjøper tre Thermolinere i løpet av de neste to årene. I tillegg er det en drift- og vedlikeholdsavtale over en femårsperiode

– Dette er et markedsgjennombrudd for teknologien vår, sier administrerende direktør Jon Kjetil Jutulstad i Trysil RMM.

«Italia er et spennende nytt marked for oss, og vi er trygge på at vårt utstyr er godt egnet. Våre løsninger bidrar til trafikksikkerhet på en kostnadseffektiv og høyteknologisk måte vi er stolte av», legger han til.

 

Autostrade per l’Italia

Autostrade per l’Italia regnes for å være den største veiprosjekteieren i Italia, og veimerkingsmaskinene Trysil RMM leverer passer godt med det Autostrade per l’Italia sier er deres oppdrag.

«Gjøre mobilitet mer bærekraftig, trygt, innovativt og effektivt for å møte nåværende og fremtidige behov i samfunnet», har de uttalt om sitt oppdrag i årsrapporten for 2022.

Det italienske selskapet drifter motorveier både på øst- og vestkysten av Italia, fra Taranto i sør til Milano i nord. Deres driftsinntekter for 2022 var 4,2 milliarder euro, med et brutto driftsresultat på 2,5 milliarder euro.

«Dette er et solid selskap, og vi ser veldig frem til å fortsette å gjøre forretninger med Autostrade per l’Italia i årene som kommer», sier Jutulstad.

Produksjonen og leveringen av veimerkingsmaskinene vil bli utført av Trysil RMM Oy i Finland.